Zondagmiddag.....

Zondagmiddag...in de zijtuin bloeit de hamamelis...onder het vogelhuisje de winterakonietjes....de LENTE komt!

Binnen wordt er druk gewerkt...Rene is de overlay aan het knippen die straks over de Art NouveauQuilt komt...een precies werkje...maar wat zal het straks mooi worden!

Ik ben druk met de achterkant van de 365 Challenge...het wordt een hele lap, 2.40 x 2.40...dus er komen een paar lasjes in!

Volgende week brengen we hem naar Anne die er vast weer iets moois van gaat maken....

De sneeuwmannen zijn deze week definitief naar de zolder verbannen....De Lentespulletjes werden weer tevoorschijn gehaald.

Morgen komen de kleintjes,ze zullen eerst wel een beetje ontstemd zijn...alle huisjes van het winterdorp zijn verdwenen...

Elke week stonden ze op het bankje het dorp te bekijken...er werd naar eekhoorns gezocht,de lichtjes gingen aan,het vuurtje brandde,denk maar niet dat ze iets over het hoofd zagen!

Ook werd er aan de sneeuwman met de lange veer in de winterboom getrokken...;-)

Nu moet er maar naar hazen,kippen en schapen worden gezocht.....;-)

 

En geloof me...die vind je  hier genoeg.....

 

Zelfs een geborduurd haasje  in de Dear Rinelap!

 

Over borduren gesproken...deze borduurtjes heb ik in de beursweek geborduurd...wat steekjes tijdens het demonstreren van ons borduurkussen en de rest 's avonds in ons hotelletje en  dan gaat het snel!

 

Er is deze week ook een beginnetje gemaakt aan een paar sokken voor Rene...

Jaren geleden heb ik 4 paar sokken gemaakt,eentje voor elk lid van ons gezin,ze waren niet perfect maar ze zaten heerlijk!

Het is voor mij een hele bevalling....sokkenbreien.....maar ergens kriebelt het toch...en ze zitten zo lekker.....;-)

 

Zaterdag is mijn moeder 83 jaar geworden....en ze was echt jarig...veel kaarten,telefoontjes en natuurlijk gebakjes van de banketbakker!

Soms hoor ik verhalen van vriendinnen met dementerende moeders...dan ben ik zo blij dat mijn mams nog zo gezond is....volgende week komt ze weer een paar daagjes.Dan moet ze natuurlijk de laatste drie afleveringen van The Crown zien,een prachtige serie op Netflix,een echte aanrader!


Deze foto is van de zomer gemaakt tijdens een dagje op stap met de Quiltclub!

Geniet van de LENTE,allemaal een fijne week!

 

Marianne