De laatste zomerdagen.....;-)

Wat is het genieten die laatste zomerdagen....ik schuif mijn stoeltje de hele tuin door want doordat de zon zo laag staat is hij steeds achter een boom verdwenen....;-) Normaal ben ik niet zo'n zonaanbidder,het is mij al snel te warm! Maar dit laatste zomerzonnetje....heerlijk!


Het is in de tuin goed te zien dat het herfst wordt....


We hebben van de week bij een leuk pompoenstalletje pompoenen gekocht...zoveel soorten...prachtig! En deze grote zachtoranje pompoen die op de tafel ligt heeft een  heel netwerk ..het is een enorme pompoen....


De dahlia's blijven maar doorbloeien..ook in een vaasje doen ze het goed!


De oranjegele bernsteinroos produceert nog steeds een paar mooie exemplaren..er is veel vraat geweest van torretjes en niet te vergeten roest...zo jammer van de bladeren!


De appeltjes moeten worden geplukt maar zowel manlief als ik hebben last van de spiertjes...hij in zijn nek waardoor hij moeilijk omhoog kan kijken en ik heb al een tijdje last van mijn rug(si-gewricht) de pijn straalt zo lekker naar links uit,moeite met opstaan en soms met lopen...het mag nu wel een keertje over zijn! Maar ach,als dat alles is....;-)


Deze week werden de sterretjes gemaakt voor de derde grote rozet...

En ook een stukje aan de Patchwork Sampler...


En alle blokjes van de 365Challenge werden ingehaald...een hele klus!

Morgen,de 26e wordt mijn grote schat al weer 63... de kleintjes komen want het is oppasdag en 's avonds gaan we met z'n tweetjes gezellig naar de film...Volgende week zondag gaan we het vieren...dan komt de hele familie taart eten....;-)

En als je dan bedenkt hoe lang we elkaar al kennen...het lijkt of de tijd steeds sneller gaat..wat hebben we al veel met elkaar meegemaakt!

Wat is het super om Oma en Opa te mogen worden...twee van die kleintjes waar je elke week een dagje oppast...dagen waarin je leuke dingen doet met ze...

Een paar weken geleden vond Rene een racebaan van Carrera bij de kringloop voor een appel en een ei,en wat een plezier hebben die drie samen!

En ja,het is druk met die twee kruimels,'s avonds zitten we uitgepuft op de bank...;-) Maar als zo'n knulletje dan gisteren hard op je komt afrennen en je een grote knuffel krijgt,je meteen mee moet om alles te zien....en hij dan chocolademelk gaat inschenken omdat Oma even moet proeven...kijk dan ben ik helemaal gesmolten.....;-)


 

Fijne week!

 

Marianne