Even een update...;-)

Mmmmmm,gistermiddag rook de hele deel naar aardbeienrabarberjam...Zaterdagochtend had ik bij een boerderijwinkeltje op de weg naar Zuilichem aardbeien gekocht,drie dozen oftewel 3 pond voor 5 euro...na inspectie van  de rabarber in de tuin kon ik wel een dikke kilo snijden dus dat werd heerlijke jam!

Voordat de jam in de potten gaat check ik altijd even of ze goed is door  een beetje jam op een koud schoteltje uit de ijskast  te laten vallen,even afkoelen en loopt de jam niet meer..missie geslaagd!

 

Dit is het begin van de Dear Jane naar een patroon van Rine Oddens v/d Meer...Het is gratis te downloaden op de FBgroep: Dear Jane Borduren.

Het patroon bestaat uit 291x291 kruisjes...een heel verschil met de andere geborduurde DJ..Omdat veel mensen deze toch te groot vinden verkleinde Rine dit patroon naar een schilderijformaat..na veel verzoeken om het patroon besloot zij het patroon gratis op de site te zetten. Hartelijk dank Rine!

Hier nog een close up....;-) Ik borduur op 20 count aida met 1 draadje DMC 115,mijn favoriet!

Afgelopen woensdag ging even over negenen de telefoon...Oma,ga je mee naar de dierentuin? Natuurlijk gaat Oma mee,ik liep nog in mijn ponnetje maar dat was zo verholpen,om half tien stond Oma klaar voor de BestZoo!


De Best ZOOis een kleine maar o zo gezellige dierentuin in het recreatiegebied De Vleut bij Best....een mooie speeltuin ,een knuffelplek waar de kleintjes dieren kunnen aaien en natuurlijk de kinderboerderij waar je de dieren kan voeren.Er zijn  o.a.jaguars,pelikanen,stokstaartjes,uilen,ezeltjes,apen en nog een heleboel meer ....

Thomas liep vooruit en je merkte wel dat hij hier vaker was geweest...;-)

"Mij horen wat" verkondigde hij  als er weer een of ander dierengeluid te horen was...;-)

Je mocht diverse beestjes voeren...soms waren ze erg enthousiast....he Chris?

Dank voor de gezellige ochtend Chris!

Ondertussen groeit de stapel blokken voor de 365 CHALLENGE gestaag....soms is het een gevecht...niet alles gaat van een leien dakje en er zitten draken bij....grrrrrr! Maar hoe blij kan een mens zijn als het blokje weer redelijk gelukt is......

Binnenkort zal ik ze eens uitleggen...

En ook de Splendid Sampler groeit....deze zijn van afgelopen week en

dit blokje heb ik gisteren gemaakt...

En als laatste de update van het Palkolapje....


 

Fijne week!

Marianne