En daar is ze dan...KATE


En daar is ze dan.....onze kleindochter Kate!
Zaterdagochtend om 04.55 is ze geboren ...dit kleine meisje met alles erop en eraan...weer een wondertje....

En deze Oma zat na het vroege telefoontje gelijk in de borduurmodus....;-)
Want naam,gewicht en lengte moest toch nog even geborduurd worden voordat we om 08.00 bij onze kleindochter op de stoep stonden....;-)




Nee,het inlijsten gebeurde later die dag....zo snel ben ik nou ook weer niet!
Het patroon kreeg ik van een lieve facebooker,het komt uit een oude Cross Stitcher uit 2012....Chris heeft het boekje van Hazeltje en was er helemaal weg van....

En dan gaat zo'n dag in een roes voorbij...je eet beschuit met muisjes,ooht en aaht over dat prachtige kleine mensje,laat familie en vrienden  weten dat het nu eindelijk zo ver is...



Dit leuke rode poppenwagentje zat vol met kadootjes die we in de  afgelopen maanden verzameld hadden...leuke franse kleertjes,een oshkosh broekje met bloemetjes en nog veel meer..Rene en ik hebben wat gesnuffeld in babywinkels!

Mijn moeder en mijn zusje kwamen ook gelijk Kate bewonderen en dan zijn er opeens vier generaties in de kamer....en daar moet natuurlijk een foto van genomen worden!



Zo,vandaag gaan we weer snel in de werkmodus....er moeten stoffenpakketten gesneden worden van de Mysterybom Snowstorm want de eerste pakketten zijn  al verkocht....het derde deel van  " Les Bordures de Josephine" gaat ook deze week de deur uit en de beurs in Zwolle is over een paar weken....Snowstorm gaat de 15e van start en is gratis te downloaden.... werk aan de winkel...;-)

Fijne week!

Marianne